ELEKTRISCHE VOERTUIGEN (EV) EN HYBRIDE AUTO’S

Elektrische voertuigen (EV’s) en Hybride auto’s zijn de nieuwe trend in de wereld van automobiliteit. Nu de voordelen zo groot zijn is de verwachting dat de vraag naar elektrische auto's de komende jaren enorm zal toenemen.

Om u als (toekomstige) klant van ons autobedrijf te verzekeren van de juiste kennis en kwaliteit van dienstverlening, heeft Vakgarage Westerink zich aangesloten bij Vakgarage e-mobility. Hierdoor werken onze technici veilig en efficiënt aan uw hybride of EV door hun NEN 9140 certificering, en kunnen wij u laadpassen en laadoplossingen voor particulier en zakelijk gebruik adviseren en/ of leveren. 

Waarom een gebruikte EV of Hybride auto overwegen:

  • Aanzienlijk lagere gebruikskosten
  • Schoon rijden, geen luchtvervuiling
  • Overheidssubsidie van € 2.000,- na aanschaf (wij helpen u graag met de aanvraag)
  • Geen houderschapsbelasting
  • Lage bijtelling bij zakelijk gebruik
  • Lange fabrieksgarantie op accu’s en aandrijving

Inmiddels hebben wij zo’n 10 jaar ervaring met EV & Hybride techniek. Daarnaast kunnen wij u ook adviseren op het gebied van laadoplossingen voor thuis of op het werk.

Echter de hogere aanschafprijs is nog wel een veel gehoord nadeel… Daarom heeft Vakgarage Westerink een mooie voorraad jong gebruikte EV’s en Hybride auto’s met lage kilometerstanden tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Maak nu direct een afspraak

Op zoek naar een specifieke auto? Wij helpen u graag deze te vinden!

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.