TEAM-WESTERINK_DTC_DTC_21-03-15__DTC0663.jpg

Over ons

Vakgarage Westerink in Harderwijk (Gelderland) is een merkonafhankelijke kwaliteitsgarage die deel uitmaakt van de landelijke Vakgarage organisatie; de enige onafhankelijke franchiseformule voor de particuliere- en zakelijke markt. gevestigd in Gelderland.

Sinds 1991 is Vakgarage al het grootste zelfstandige autoconcept in Nederland. Iedere Vakgarage is aangesloten bij de BOVAG en RDW erkend. Samen met meer dan 300 andere Vakgarages bieden wij een full-service aanbod aan alle automerken. Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en hebben kennis om alle automerken uitmuntend te onderhouden. 

Een bijkomend voordeel van Vakgarage is dat wij de originele en A-kwaliteit onderdelen gezamenlijk en dus goedkoper inkopen, en daar profiteert u direct van mee! Vakgarage Westerink in Harderwijk staat garant voor kwaliteit. Voor APK-keuringen, banden, regulier onderhoud én seizoenscontroles bent u bij Vakgarage Westerink aan het juiste adres. 

Maar uiteraard bent u niet alleen voor het onderhouden van uw auto bij ons aan het juiste adres. Ook voor de aankoop van een nieuwe auto of een jong gebruikte occasion zult u bij Vakgarage Westerink Harderwijk gegarandeerd slagen.

Citroen specialist
Als Citroen specialist in Harderwijk staan wij voor u klaar op het gebied van reparatie, onderhoud en schadeherstel aan uw Citroen. Uiteraard met de mogelijkheid tot gratis vervangend vervoerindien de werkzaamheden langer dan 1.5 uur in beslag nemen. Heeft u belangstelling voor een nieuwe Citroen of een lease of private lease contract? Dit regelen wij graag voor u. 

Bel ons voor een afspraak op 0341-431188 en wij zorgen dat het door u gewenste model voor u klaarstaat voor een bezichtiging en/of proefrit.