werkplaats_112.jpg

Werkplaats

Bij Vakgarage Westerink in Harderwijk werkt een enthousiast team van automonteurs. 

Deze monteurs zijn gewend om aan alle merken moderne auto's te werken. Scholing en cursussen hebben wij dan ook hoog in ons vaandel staan. Vanzelfsprekend werken wij met de nieuwste testapparatuur om de auto's "uit te lezen" en af te stellen. Bij Vakgarage Westerink in Harderwijk is uw auto in veilige handen.

Onderhoud
Wij verrichten alle denkbare onderhoudswerkzaamheden zodat u zo snel mogelijk weer op weg kunt. U hoeft hiervoor geen Citroën te rijden om geholpen te worden; wij kunnen met alle type en merken auto’s overweg. 

Ook hebben wij inmiddels ruime ervaring in hybride techniek. Onze technische medewerkers beantwoorden graag al uw vragen. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn is onze werkplaats ook op zaterdag de hele dag geopend. Daarnaast begrijpen wij dat u wel mobiel wilt blijven, geen probleem. In combinatie met onderhoud kunt u gebruik maken van ons gratis vervangend vervoer!

Schadeherstel
U bent natuurlijk hartstikke zuinig op uw auto. Maar soms zie je weleens een paaltje over het hoofd. Kan gebeuren. Geen zorgen, er zijn tegenwoordig zoveel manieren om uw schade te repareren. Wij adviseren u hierin graag. Uw auto is bij ons in goede handen.

APK/Aankoopkeuring
Wij doen er alles aan om uw auto zo goed en veilig mogelijk te laten rijden. Daarom verrichten wij volledige algemene periodieke keuringen, beter bekend als APK. Zodat u weer onbezorgd kilometers kunt maken. 

Heeft u een auto op het oog maar wilt u zeker weten of u een juiste keuze maakt? Met onze aankoopkeuring checken wij de auto op 120 verschillende punten. Klopt de kilometerstand? Hoe is de technische staat van de auto? Zo heeft u direct een duidelijk beeld.

werkplaats_3_mobiel.jpg
werkplaats_mobiel.jpg